A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

СЕСІЯ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 17.11.2022 17:04
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

       17 листопада під головуванням міського голови Володимира Левка відбулося  пленарне засідання 22-ї сесії Жидачівської ради, на якому затверджено звіт про виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року та внесено зміни  до бюджету громади на 2022 рік, затверджено план діяльності міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік, Статут Жидачівського міського виробничого управління комунального господарства. Також затверджено Генеральний план с. Іванівці та розглянуто ряд інших містобудівних питань.

      Депутати розглянули та затвердили Положення про зміст, опис та порядок використання символіки Жидачівської міської територіальної громади, внесли  зміни  у Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ – центр надання адміністративних послуг Жидачівської міської ради, прийняли у комунальну власність Жидачівської міської територіальної громади 3 обєкти нерухомого майна та розглянули ряд земельних питань.

         Сесією міської ради також підтримано рішення про налагодження співпраці між м. Обі (Франція) та Жидачівською міською територіальною громадою.

        У «Різному» депутати міської ради обговорили ситуацію, яка повязана із віяловими та аварійними відключення електропостачання та вуличного освітлення в населених пунктах громади. Також розглянули депутатське звернення  щодо підтримки пропозиції про доцільність присвоєння звання Героя України (посмертно)  командиру добровольчого підрозділу «ОДЧ Карпатська Січ»  Олегу Куцину.

      У сесійному засіданні взяв участь начальник Стрийського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області Андрій Пясецький, який проінформував про роботу рятувальників з ліквідації надзвичайних ситуацій й подякував керівництву та депутатам міської ради за надання матеріальної та фінансової підтримки Жидачівському пожежно-рятувальному підрозділу ДСНС. Йшлося також про продовження взаємодії з вирішення актуальних спільних завдань. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень