A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

16 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА ЗВ'ЯЗКУ

Дата: 15.11.2022 12:16
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

      Від щоденної праці зв’язківців залежить багато в плані повноцінного функціонування державних установ та приватних структур. Це й забезпечення спілкування між людьми, які розділені відстанню в десятки, сотні, а то й тисячі кілометрів в різних куточках країни та планети. Нові сучасні технології зв'язку сприяють підтримці діалогу між людьми, від чого залежить їх настрій, вирішення повсякденних життєвих проблем, зміцнення родинних і товариських стосунків.

         Три роки тому, в жовтні 2019 року, розпочало FM-мовлення радіо громад Жидачів FM. Сьогодні розширено можливості для отримання інформації про події, які відбуваються в Жидачівській громаді.  Журналістська майстерність та творчий підхід до створення радіопрограм Жидачів FM допомагають їх  змістовному наповненню важливою, різноманітною та цікавою інформацією.

       Сьогодні українські радіостанції і телеканали, заради нашої спільної мети, обєдналися в загальнонаціональний марафон «Єдині новини», який триватиме до перемоги.

          З нагоди відзначення Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку щиро вітаю головного редактора Ірину Берник та творчий колектив Жидачів FM, працівників зв’язку із професійним святом! Бажаю всім миру, щастя, міцного здоров'я, родинної злагоди та нових здобутків у праці!

 

Жидачівський міський голова                   Володимир ЛЕВКО

                                                           

 

 

                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень