A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОЗНАЙОМЛЕННЯ ІЗ ОРГАНІЗАЦІЄЮ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ТА СТАНОМ ОПАЛЕННЯ ШКІЛ

Дата: 15.11.2022 11:57
Кількість переглядів: 114

      14 листопада Жидачівський голова Володимир Левко та перший заступник міського голови Ігор Процан здійснили робочу поїздку в освітні установи громади, щоб ознайомитися з організацією навчального процесу та фактичним станом опалення приміщень шкіл.

      У Волице-Гніздичівській гімназії опалення приміщення переведено з пічного на електричне, що забезпечить економію бюджетних коштів за рахунок відмови від використання значного обсягу  газу. У цьому навчальному закладі в класах зараз тепло і комфортно. На належному рівні опалення у Млиниській та Заболотівецькій гімназіях, у школи м. Жидачева також подано тепло.

     В ході робочої поїздки окремим керівникам навчальних закладів звернуто увагу на недоліки в благоустрої пришкільних територій та щодо неналежного стану спортивних споруд.

     Міський голова також ознайомився із роботою амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яку нещодавно урочисто відкрили в с. Вільхівцях, спілкувався з її працівниками та пацієнтами, які на той час були в медичній установі. Всі висловили задоволення умовами, які створено в амбулаторії та рівнем надання медичних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень