A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ПРОЄКТУ ПРОГРАМИ ЕКОНОМІЧНОГО І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2023 РІК

Дата: 03.11.2022 14:52
Кількість переглядів: 431

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Програми економічного і соціального розвитку Жидачівської міської територіальної громади на 2023 рік

Повна назва документа державного планування:

Проєкт документа державного планування – «Програма економічного і соціального розвитку Жидачівської міської територіальної громади на 2023 рік» (далі – Проєкт ДДП). Проєкт ДДП розроблений на короткостроковий період, виходячи із загальної оцінки соціально-економічної ситуації, наявних матеріально-технічних ресурсів та фінансових можливостей бюджету Жидачівської міської ради. Термін реалізації ДДП-2023рік.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Жидачівська міська рада

Процедура громадського обговорення:

- дата початку та строки здійснення процедури:

відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки Проєкту ДДП розпочинається з дня оприлюднення, а саме 03 листопада 2022 року на веб-сайті Жидачівська міська територіальна громада (https://zhidachiv-miskrada.gov.ua), в рубриці «Оголошення» та триватиме до 02 грудня 2022 року.

Розгляд пропозицій 03 грудня 2022 року о 10.00 год. у приміщенні залу засідань Жидачівської міської ради (81700, Львівська обл.,  м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, перший поверх).

- способи участі громадськості:

надання письмових зауважень і пропозицій в межах строку громадського обговорення на адресу: 81700, Львівська обл.,  м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, Жидачівська міська рада, e-mail: zh_econom@ukr.net або meriya.zhydachiv@i.ua.

- орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування та орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій:  

81700, Львівська обл.,  м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, Жидачівська міська рада, Відділ економічного розвитку та інвестицій

e-mail: zh_econom@ukr.net або meriya.zhydachiv@i.ua.

Відповідальна особа Шумельда Леся Михайлівна

тел./факс. (03239) 31-151, тел. (03239) 31-845

- місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

81700, Львівська обл., м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, Жидачівська міська рада

 

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування відсутня.

ПРОЄКТ Програми економічного і соціального розвитку Жидачівської МТГ на 2023 рік

ЗВІТ про СЕО Проєкту документа державного планування "Програма економічного і соціального розвитку Жидачівської МТГ на 2023 рік"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень