Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 31.10.2022 16:49
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

          31 жовтня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

       На засіданні заслухано звіт про виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року та внесено зміни до показників бюджету громади на 2022 рік.

       Затверджено протокол установчих зборів та склад Молодіжної ради при Жидачівській міській раді. Жидачівський міський голова Володимир Левко, коментуючи ухвалення цього рішення, зазначив, що міською радою буде надаватися підтримка і сприяння в діяльності Молодіжної ради та побажав успіхів у її роботі, які  дали б конкретні позитивні результати для громади.

            Виконавчим комітетом міської ради також затверджено Порядок складання, затвердження, внесення змін, звітування та контролю виконання фінансового плану комунальних некомерційних підприємств Жидачівської міської ради, прийнято  у комунальну власність Жидачівської міської територіальної громади обладнання  амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Вільхівці. Розглянуто ряд інших питань порядку денного засідання, які, зокрема, стосуються соціального захисту, використання комунального майна громади, а також містобудівні та фінансові питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень