A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖИДАЧІВСЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧИЛА ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 17.10.2022 11:45
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

        14 жовтня, не дивлячись на тривогу й постійну загрозу ворожих повітряних ударів, Жидачівська громада гідно відзначила День захисників і захисниць України. Цього дня, з міркувань безпеки, було відмінено основні масові заходи, але все ж мешканці громади гідно вшанували память полеглих Героїв й долучилися до проведення патріотичних акцій із словами вдячності нашим захисникам.

       14 жовтня Жидачівський міський голова Володимир Левко побував у населених пунктах громади, де відвідав могили захисників України й вшанував память наших воїнів. Колективи народних домів населених пунктів громади долучилися до мистецької акції патріотичних пісень «Пісні обпалені війною». В рамках патріотичного марафону «Зродились ми великої години» Жидачівською міською публічною бібліотекою підготовлено онлайн міні-премєру краєзнавчого бібліографічного видання «Короткий літопис повстанської звитяги на Жидачівщині» та буктрейлер  за книгами учасника національно-визвольної боротьби Олексія Данилишина.

         ГО «Щасливі разом» та учні Жидачівського закладу загальної середньої освіти імені Героя України Тараса Матвіїва до Дня захисників і захисниць України взяли участь в акції «Дякуємо нашим захисникам!».  Жидачівська мистецька школа та МБК «Удеч» також взяли участь у патріотичній акції із словами вдячності нашим захисникам.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень