A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПІДГОТОВКА ДО РОБОТИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД 2022-2023 РОКІВ

Дата: 04.10.2022 12:43
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

      Завершується підготовка комунальних підприємств та бюджетних установ Жидачівської громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років. Рішенням виконавчого комітету міської ради №115 від 30.06.2022 року затверджено заходи з підготовки комунальних підприємств та бюджетних установ громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років, відповідно до яких проводились роботи з поточного ремонту системи опалення та обслуговування котелень комунальних закладів та бюджетних установ, перевірка приладів обліку теплової енергії та водопостачання.

     У Волице-Гніздичівській гімназії тривають роботи з реконструкції системи теплозабезпечення, з переходом на електричне опалення (заміна електромережі, придбання та встановлення електричних конвекторів). У Тейсарівській гімназії буде реалізовано проєкт з капітального ремонту системи опалення, з переходом на теплозабезпечення твердим паливом.

     Проведено ремонт та заміну обладнання очисних споруд водоканалу, ремонт та заміну водопровідних та каналізаційних мереж, аудит та ремонт теплотраси від котельні по вул. М. Шашкевича,2 до міської бібліотеки. Впроваджуються заходи з енергозбереження та енергоощадності. Жидачівським міським виробничим управлінням комунального господарства здійснюється підготовка спеціалізованої техніки, проведено роботи для покращення умов утримання та зберігання техніки на виробничій базі управління.

                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень