A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТУ USAID "ПІДТРИМКА РЕФОРМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я"

Дата: 04.10.2022 11:32
Кількість переглядів: 400

КНП «Жидачівська міська лікарня» за підтримки відділу економічного розвитку та інвестицій Жидачівської міської ради  взяла  участь у реалізації проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

Завдяки вказаному Проєкту  було створено інформаційні матеріали, які допоможуть мешканцям громади та внутрішньо переміщеним особам дізнатись про доступні в Жидачівській громаді медичні послуги.  

До слова, робота над проєктом тривала 3 місяці, тож працівники медичного закладу під керівництвом заступника директора лікарні Олександри Осьмак та разом з  експертом проєкту з комунікацій Анною Почтаренко – ментором, запланували  та реалізували комунікаційні активності, зокрема виготовлення інформаційних стендів, вказівників та навігації.

Здається, на перший погляд, проста робота  -  виготовлення стендів, проте в процесі роботи над проєктом зіткнулись з проблемою якісного оформлення дизайну стендів. Працівники медичного закладу працювали над змістовним наповненням інформаційних матеріалів: підбирали, вишукували корисну та цікаву інформацію, щоб якомога детальніше ознайомити відвідувачів з  медичними послугами, що надаються в лікарні, тими чи іншими симптомами, профілактикою захворювань. Також велась ретельна робота над  текстами, стилістичною єдністю стендів, колористикою, тощо.

Окрім цього, невдовзі в рамках реалізації цього проєкту, в громаді буде здійснено запуск чат-боту Жидачівської міської територіальної громади - інтерактивного довідника по медичних та адміністративних послугах громади, який працюватиме у месенджерах Viber і Telegram.  Жителі громади, а також внутрішньо переміщені особи, зможуть дізнатись про заклади охорони здоров‘я, пункти вакцинації, інформацію про ЦНАП, тощо та отримати іншу корисну інформацію.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень