A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПІДГОТОВКА ПСИХОЛОГІВ В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ "ГОВЕРЛА"

Дата: 30.09.2022 11:33
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

       Професійну діяльність психолога складно уявити поза взаємодією з професійним товариством. Практичний психолог іноді відчуває цілком закономірні труднощі в роботі з людьми, тому потребує підтримки. Здатність фахівця звертатися за підтримкою і приймати допомогу – одна з найважливіших професійних якостей. Згідно європейських стандартів, обов’язковою складовою професійної підготовки психологів та психотерапевтів є супервізія.

        В рамках проєкту USAID «ГОВЕРЛА» «Надання психосоціальної та емоційної підтримки населенню та покращення в громаді якості надання послуг з психічного здоров'я» відбувається підготовка психологів, які працюватимуть у системі психологічної допомоги нашої громади.

       Сьогодні ми започаткували новий метод професійної підтримки -  супервізію - з метою забезпечити фахівцям максимальну можливість впоратися з труднощами, розуміти та аналізувати свої професійні дії та поведінку, як наслідок – корегувати методи та підходи надання соціально-психологічної допомоги у кожному конкретному випадку. Перша супервізійна група працювала 29.09.2022р. на базі КУ «ІРЦ» Жидачівської міської ради, супервізор Пельо Г.Я.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень