A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДУХОВНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ-БЛАГОСЛОВЕННЯ КНИГИ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ТАРАСА МАТВІЇВА

Дата: 22.09.2022 10:54
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

     21 вересня в Храмі Покрови Пресвятої Богородиці Кохавинського монастиря відбулася духовна презентація-благословення книги Героя України Тараса Матвіїва «Мої думки».

    Ця подія зібрала чимало людей, було багато молоді й людей старшого покоління, мешканців Жидачівської громади і всієї Львівщини, були гості із Києва та інших регіонів України, друзі й колеги-журналісти Тараса Матвіїва, творці фільмів та розповідей про нашого Героя, його вчителі й волонтери.

    Проведення духовної презентації книги Героя України Тараса Матвіїва  проходило при музичному супроводі академічного камерного оркестру Івано-Франківської обласної філармонії. Всі із хвилюванням слухали слова батьків Героя, представників духовенства, Тарасових друзів, журналістів, творців фільму про Героя «Гідний ранкового сонця».

    Жидачівський міський голова Володимир Левко подякував батькам Героя України за виховання свого єдиного сина, який з юних літ активно відстоював інтереси громади й став взірцем і прикладом для нашої молоді й всіх нас.

   Тарас Матвіїв був талановитим журналістом, він міг досягти значних успіхів у журналістиці. Його думки, судження, вислови й філософські узагальнення свідчать про те, що він володів незбагненним розумом і творчим потенціалом. Тож видана його книга «Мої думки» стане для нас всіх цінним надбанням, адже осягнувши глибокий зміст слів і думок Тараса Матвіїва, починаєш осмислювати те, як ми живемо й чи гідні ми того ранкового сонця, яке наш Тарас і тисячі його побратимів бережуть для всіх нас.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень