Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

СЕСІЯ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 25.08.2022 15:45
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

        25 серпня відбулося пленарне засідання 20-ї сесії Жидачівської міської ради. Жидачівський міський голова Володимир Левко, розпочинаючи засідання, звернувся до його учасників із проханням вшанувати хвилиною мовчання пам'ять про наших Героїв і всіх загиблих співвітчизників у російсько-українській війні.

       Секретар міської ради Віра Янклевич ознайомила депутатів з поданням групи депутатів про створення у міській раді депутатської фракції "Європейська Солідарність" у складі 5 депутатів (керівник фракції Ярослав Гаврильчук).

        Депутати міської ради заслухали та затвердили звіт про виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади за І-е півріччя 2022 року та внесли зміни до бюджету громади на 2022 рік. Також затвердили Програму забезпечення заходів у сфері державної безпеки України та ефективної діяльності Управління Служби безпеки України у Львівській області, Програму надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам на 2022-2023 рік та Програму надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку, на 2022-2025 роки.

       На сесії затверджено Положення про молодіжну раду при Жидачівській міській раді, розглянуто містобудівні та земельні питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень