A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖИДАЧІВСЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧИЛА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 25.08.2022 10:38
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

        Жидачівська громада разом із всією країною відзначила День Незалежності України. Нашу віру в незламність  та щасливе майбутнє нашої країни не похитнули численні тривожні повідомлення  про ворожі повітряні атаки. Цього дня, з міркувань безпеки, не проводильсь масові святкові заходи, більшість їх переведено в онлайн-режим, тож через соціальні мережі мешканці громади і всі українці отримували зворушливі вітання з Днем Незалежності України від майстрів мистецтв, народних колективів, наших діток, талановитої молоді громади.

       Наш краянин, талановитий співак і композитор Олег Серафин разом із вихованцями Жидачівського міського центру творчості для дітей та молоді подарував нам усім свою нову пісню  " Україна понад усе", відеозапис її виконання, який нещодавно побачила вся Україна, здійснено на фоні чудових краєвидів нашої громади. Прекрасні музичні вітання підготували: народний струнний ансамбль "Кантабіле", вокальний ансамбль "Оберіг", народний вокальний ансамбль "Лілея", вокальний ансамбль "Промінці", колективи та виконавці народних домів громади. А дитячий вокальний ансамбль "Оберіг" підготував відеозапис пісні "Стефанія", яка стала символом нашої Перемоги. У міському Будинку культури "Удеч для дітей було організовано показ мультфільмів та кінопоказ фільмів для молоді, Центром творчості для дітей та молоді організовано майстер-клас - арт-терапію "Власними руками".

   У Жидачівській міській публічниі бібліотеці організували захід "Фотоспогад довжиною у 31 рік". Науковцями також було проведено  екскурс в історію державотворення України.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень