A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖИДАЧІВСЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ І ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2022 12:16
Кількість переглядів: 260

      23 серпня у м. Жидачеві відзначення Дня Державного Прапора України і Дня Незалежності України розпочали урочистою церемонією підняття Державного Прапора України. Право підняти символ Української Державності було надано нашій молоді - випускникам закладів освіти громади, які досягли вагомих успіхів під час проведення мультипредметного тесту ЗНО-2022.

      Жидачівський міський голова Володимир Левко привітав мешканців громади і всіх наших співвітчизників із Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України. Висловив впевненість у тому, що Український Прапор гордо майорітиме над всією територією нашої країни, адже наші захисники мужньо боронять рідну землю. Серед них і сотні представників Жидачівської громади. Міський голова звернувся до учасників урочистостей із проханням  вшанувати хвилиною мовчання пам'ять про усіх, хто віддав своє життя за нашу Свободу.

      На площі Свободи лунала пісня про кольори Прапора України у виконанні наших юних талантів. Також молоддю було представлено популярну в Україні  та світі музично-хореграфічну композицію "Червона калина". Із площі Свободи вулицями м. Жидачева стартував молодіжний велопробіг "Об'єднані прапором". На площі Свободи також розгорнуто святкову фотовиставку "31 рік Незалежності України".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень