Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

24 СЕРПНЯ - ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 22.08.2022 11:22
Кількість переглядів: 349

Фото без опису

        24 серпня 1991 року мрія багатьох поколінь українців про відродження  Незалежності України стала реальністю. Ця подія є торжеством історичної справедливості, адже ми спираємось на понад тисячолітню історію українського державотворення, яке сягає часів заснування Києва та розквіту держави часів Князя Володимира Великого.

       Сьогодні, як і сотні років тому, український народ відстоює своє право жити вільно у важкій боротьбі із російською агресією. І в найскладніші періоди ми залишаємося оптимістами. Ми віримо у свою Україну, в її гідне майбутнє. Віримо в нашу Перемогу, адже сотні тисяч кращих синів і дочок нашої країни стали на захист рідної землі. Серед них і представники Жидачівської громади. Я вдячний всім, хто захищає Українську Державу!

       Щиро вітаю мешканців Жидачівської громади і всіх наших співвітчизників з Днем Незалежності України! Бажаю жити довго і щасливо під мирним небом України! Нехай не вичерпується джерело нашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії та впевненості у власних силах. Нехай свято Незалежності принесе в кожен дім добро, порозуміння та згуртованість, мир і любов.

      Нехай Бог береже Україну та оберігає кожного її захисника й додасть нам сил вистояти у важкій боротьбі з ворогом та спільно будувати нашу країну, адже ми вистраждали її Незалежність.

      Вічна слава Героям, які віддали своє життя за нашу Свободу!

      Слава Україні!

Жидачівський міський голова            Володимир ЛЕВКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень