A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

З МЕТОЮ ПІДТРИМКИ УКРАЇНИ

Дата: 19.08.2022 08:02
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

           Указом Президента України  від 17 травня 2022 року № 344/2022 постановлено КМУ забезпечити запровадження в рамках національної платформи "UNITED24" "єдиного вікна" для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямками, як допомога Збройним Силам України; гуманітарна, медична допомога і допомога дітям; відновлення інфраструктури; цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

         Також на виконання зазначеного завдання Мінцифри створено Єдиний державний вебпортал для збору пожертв на підтримку України "UNITED24". Портал є зручним інструментом для збору коштів на рахунки Міністерства оборони, Міністерства охорони здоров'я та Міністрества інфраструктури України.

         З метою максимального підвищення обізнаності щодо порталу UNITED24, а також зважаючи на значний суспільний інтерес у розвитку національного бренду "UNITED24"  на всіх рівнях, просимо посприяти у розміщенню плакату "Армія дронів". Макети інформаційних матеріалів додаються: https://curly.click/r/v5237


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень