A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

НАРАДА ІЗ КЕРІВНИКАМИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ, КОМУНАЛЬНИХ УСТАНОВ ТА ПІДПРИЄМСТВ

Дата: 15.08.2022 15:46
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

        15 серпня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів нараду із керівниками структурних підрозділів, комунальних установ та підприємств.

        Обговорили питання підготовки до сесії Жидачівської міської ради, яка відбудеться 25 серпня 2022 року. Міський голова акцентував увагу на найбільш актуальних питаннях, які сьогодні потребують розв'язання. Йдеться, зокрема, про підготовку бюджетних установ громади до нового опалювального періоду. Тож увагу було сконцентровано на розгляді конкретних питань підготовки установ освіти, культури, охорони здоров'я до роботи в осінньо-зимовий період. Начальник відділу освіти Юрій Гурський, начальник відділу культури та охорони культурної спадщини Оксана  Зубрицька та директор КНП "Жидачівська міська лікарня" Людмила Яремцьо інформували про стан вирішення першочергових завдань з підготовки галузевих установ до опалювального періоду. Увагу було акцентовано на вирішенні питань реконструкції систем теплопостачання бюджетних установ з переходом на більш економні альтернативні джерела тепло забезпечення з метою зменшення витрат на енергоносії.

     Аналізуючи стан виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади, який за підсумками 7 місяців 2022 року виканано на 102 відсотки (перевиконання складає 1,5 млн грн), міський голова наголосив на важливості зосередження уваги на питаннях наповнення дохідної частини бюджету у другому півріччі 2022 року, адже існують ризики недоотримання видів платежів до бюджету.

    Мова також йшла про здійснення організаційно-мобілізаційної роботи. Йшлося про підготовку освітніх установ до нового навчального року в умовах воєнного стану. За підсумками проведення наради дано конкретні доручення на виконання поставлених завдань та визначено терміни їх виконання.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень