A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

14 СЕРПНЯ - ДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИКА

Дата: 12.08.2022 10:58
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

       Якісне житло та архітектурно витончені споруди, оновлені вулиці та площі наших міст і сіл - все це результат праці будівельників, які 14 серпня відзначають своє професійне свято.

       Для кожного мешканця нашої громади важливим є те, що вулиці та площі в м. Жидачеві та в інших населених пунктах набирають нових обрисів, оздоблюються сучасними будівельними матеріалами споруди. Розвиток будівництва впливає на зміни в житті людей, сприяє пожвавленню соціально-економічного розвитку нашої громади.

      Вже вдалося втілити чимало задумів, але попереду ще багато роботи для наших будівельників, адже постають нові завдання, які потребують зусиль і праці.

      Війна зупинила будівництво та капітальний ремонт багатьох об'єктів, але ми вистоїмо у цій важкій боротьбі, виженемо загарбників із нашої землі і відновимо нашу країну.

      Вітаю з професійним святом - Днем будівельника всіх, хто своєю майстерністю та невтомною працею створює те, що служитиме ще довгі роки, залишиться для нащадків. Бути будівельником означає бути творцем, людиною, що створює щось нове.

    Щиро бажаю нашим будівельникам мирного неба над Україною, нових професійних здобутків, щастя, міцного здоров'я, сил і наснаги у праці з відновлення та подальшого успішного розвитку нашої країни.

Жидачівський міський голова                   Володимир ЛЕВКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень