A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 09.08.2022 16:26
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

         9 серпня на засіданні виконавчого комітету Жидачівської міської ради внесено зміни  до рішення виконавчого комітету міської ради від 20.01.2022 року № 12 "Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв бюджетними установами Жидачівської міської територіальної громади на 2022 рік", погоджено проведення видатків Жидачівському в міському виробничому управлінню комунального господарства, затверджено зведені кошторисні розрахунки вартості об'єкта будівництва.

       Прийнято також рішення про укладення договору дарування житла на ім'я малолітньої дитини, про призначення та реєстрацію помічником фізичної дієздатної особи, про затвердження Подання органу опіки та піклування про доцільність призначення опікуна, про створення комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг. Розглянуто також та прийнято рішення з ряду інших питань соціально-правового захисту.

       З метою проведення футбольних матчів у Львівській області серед аматорських футбольних клубів в умовах воєнного стану, прийнято рішення про участь футбольної команди СОК "Пульс-Авангард" у чемпіонаті Львівської області з футболу на 2022 рік. Розглянуто також та прийнято рішення з містобудівних питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень