A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У С. БЕРЕЖНИЦЯ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЩАЛИСЯ ІЗ ВОЇНОМ ІГОРЕМ КАПУСТИНСЬКИМ

Дата: 05.08.2022 11:02
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

       4 серпня у с. Бережниця Жидачівської громади прощалися із воїном Ігорем Капустинським, який помер 30 липня 2022 року від отриманої важкої травми під час виконання бойових давдань неподалік Краматорська.

       7 серпня 2022 року захиснику України було б вже 60 років. Він народився у с. Бережниця, навчався і тривалий період проживав у Харкові, але не забував про рідне село і рідну землю, де б він не був. Він мав золоті руки вмілого майстра-будівельника, на початку повномаштабної російської агресії він повернувся із роботи з-за кордону та без вагань пішов захищати рідну землю. Так його виховали в українській патріотичній родині, тож він не міг вчинити по-іншому.

      Сотні мешканців села Бережниця, рідні та близькі, бойові побратими, керівництво Жидачівської громади, мешканці навколишніх населених пунктів прийшли, щоб вшанувати пам'ять захисника України.

     Неподалік могили воїна лелече гніздо. А коли прощання із захисником України завершували почесною сальвою та звучав Гімн України, усі присутні із сльозами на очах дивилися як у небі  над могилою кружляли тужливо українські лелеки.

     Бойові побратими воїна Ігоря Капустинського передали його синові Дмитру символ Державності і Свободи нашої країни - Прапор України.

Фото без опису

Фото без опису

                                                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень