Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ФГ "ПЧАНИ-ДЕНЬКОВИЧ" ОТРИМУЄ ВИСОКІ ВИРОБНИЧІ ПОКАЗНИКИ ТА ПРИБУТКОВО РОЗВИВАЄТЬСЯ

Дата: 02.08.2022 10:59
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

       Аграрії Жидачівської громади жнивують. У ФГ "Пчани-Денькович" збирають добрий урожай озимої пшениці. На окремих ділянках намолочують більше 90 центнерів з гектара добірного зерна.

        А напередодні на базі ФГ "Пчани-Денькович"  відбулося чергове засідання  регіональної експертної комісії з розгляду матеріалів на присвоєння відповідного статусу суб'єкта з племінної справи у тваринництві. За підсумками засідання комісії ФГ "Пчани-Денькович"  присвоєно статус племінного репродуктора з розведення ВРХ української чорно-рябої молочної породи.

       За інформацією секретаря експертної комісії, начальника відділу рослинництва і тваринництва департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Світлани Долинської, ФГ "Пчани-Денькович" можна віднести до переліку ведучих господарств у тваринництві. За три роки поголів'я корів вищезгаданої породи збільшилось у три рази. Окрім цього, господарство займається розведенням племінної худоби семинтальської породи молочно-м'ясного напрямку продуктивності та має присвоєний статус племінного заводу по цій породі.

       Це дає можливість фермерському господарству отримувати високі виробничі показники, прибутково розвиватись та забезпечувати високопродуктивним племінним (генетичним) матеріалом товарні господарства області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень