A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЛІТЕРАТУРНІЙ ВІТАЛЬНІ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ПУБЛІЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ПИСЬМЕННИЦЕЮ, ВОЛОНТЕРКОЮ ЛЮДМИЛОЮ ОХРІМЕНКО

Дата: 01.08.2022 12:56
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

       У літературній вітальні Жидачівської міської публічної бібліотеки  відбулася зустріч із письменницею, волонтеркою Людмилою Охріменко, яка змушена була з родиною переїхати з Харкова на терени західної України. Людина, яка народилась на Дніпропетровщині, декілька років жила в Криму, потім у Харкові, своєю творчістю, життєвим досвідом, українськістю, патріотизмом, прикладом волонтерства так запалила усіх присутніх, що здається ніби усі одразу стали окрилені.

      Надзвичайно цікаво було слухати авторку упродовж усього заходу. Історії написання жіночих романів та історію написання її роману "Оскар" на воєнну тематику, який був визнаний міжнародним конкурсом "Коронація слова" найкращим.

     Вихованці центру творчості дарували пісні, а випускниця школи - чудову поезію. На заході були присутні тимчасово переміщені особи і ніхто, як вони зі сльозами на очах, були весь час у роздумах. Захід був дуже емоційним, але це вартувало того, щоб він запам'ятався на все життя. Дякуємо письменниці, волонтерці Людмилі Охріменко за щире, правдиве й зворушливе спілкування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень