A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

В РАМКАХ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ У ЖИДАЧІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ ПУБЛІЧНІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ "КРІЗЬ ПЛИН СТОЛІТЬ І ГОМІН СЬОГОДЕННЯ"

Дата: 29.07.2022 08:36
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

         28 липня, в рамках відзначення Дня Української Державності, у Жидачівській міській публічній бібліотеці відбувся круглий стіл "Крізь плин століть і гомін сьогодення".

         Присутні були ознайомлені із Указом Президента України "Про День Української Державності". Мультимедійна презентація інформаційно-історичного контексту "Україна довжиною понад тисячу літ" коротко окреслила державотворчі аспекти кожного із історичних періодів та ознайомила із книгами своєї книгозбірні за даною тематикою.

         Між учасниками круглого столу, в якому взяли участь і тимчасово переміщені особи, зав'язалася дискусія щодо історії державотворчих процесів в Україні. Приємним емоційним забарсвленням круглого столу стали читання пані Людмилою із Донеччини своїх віршів про Жидачів та волонтерів. Всі прийшли до одного висновку, що сучасні воєнні події, що відбуваються в Україні, закінчившись перемогою, об'єднають, згуртують та змінять українську націю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень