A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ РЯТУВАЛЬНИКІВ

Дата: 22.07.2022 11:11
Кількість переглядів: 497

Фото без опису

        Як повідомив начальник Стрийського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області Андрій П'ясецький, протягом І півріччя  особовим складом 46 ДПРП (м. Ходорів), 47 ДПРП (смт. Журавно) та 16 ДПРЧ (м. Жидачів) здійснено 154 виїзди на ліквідацію пожеж, які виникли на території Жидачівської, Журавненської, Гніздичівської та Ходорівської громад. На даних пожежах рятувальниками було врятовано  8 осіб, 81 будівлю різного призначення, 2 одиниці транспортних засобів. Ця робота належно оцінена головами громад та для покращення матеріально-технічного бази рятувальників було виділено: Гніздичівською селищною радою - 400 тис. грн, Жидачівською міською радою - 150 тис. грн, Ходорівською міською радою - 150 тис. грн, Журавненською селищною радою - 50 тис. грн. За дані кошти придбано: карабіни, пожежні рукави, 30 комплектів тепловідбивних костюмів, резервні балони для апаратів захисту органів дихання та зору.

      Також для підпорядкованих підрозділів головами зазначених громад було виділено паливо на ліквідацію пожеж в екосистемах, які виникали на адміністративних територіях впродовж весняного пожежонебезпечного періоду.

      Окрім того, Жидачівським міським головою Володимиром Левком в рамках реалізації Проєкту USAID  "ГОВЕРЛА" було передано спорядження та обладнання: захисні костюми, чоботи, підшоломники, захисні шоломи пожежного, ліхтарі акумуляторні; організовано благодійну допомогу: освітлювальну щоглу, дихальний апарат з панорамною маскою, гідравлічний розкидач з ріжучою головкою та насос двигуна внутрішнього згорання.

      Андрій П'ясецький, від імені колективу та від себе особисто,  подякував головам громад за вагомий внесок у підтримку боєздатності пожежно-рятувальних підрозділів Стрийщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень