A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

До уваги мешканців громади

Дата: 21.07.2022 12:51
Кількість переглядів: 192

Жидачівська міська територіальна громада приймає участь у міжнародному проєкті  Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), що  разом з Львівською Аграрною палатою від початку воєнного конфлікту реалізовують в Україні програму, спрямовану на забезпечення продовольчих та базових потреб постраждалих від конфлікту вразливих категорій громадян.

В рамках цього проєкту виділяється гуманітарна допомога (ваучери на придбання кормів, засобів догляду за рослинами, дрібного інвентарю, дрібної с/г техніки тощо).

Категорії громадян Жидачівської громади, котрі можуть отримати ваучери від продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО):

  • ВПО, які ведуть сільське господарство самостійно і проживають у сільській місцевості;
  • Сім’ї, які надали прихисток ВПО та мають в користуванні земельну ділянку площею не менше 0,20 га;
  • Сім’ї, де член сім’ї перебуває у зоні бойових дій або отримав поранення, перебуває в полоні чи пропав безвісти (мають в користуванні земельну ділянку площею не менше 0,10 га);
  • Сім’ї, де член сім’ї загинув при виконанні військового обов’язку.
  • Особи, які приймають активну участь у допомозі фронту через напад російської федерації 24 лютого за поданням старост та відповідальної особи у місті Жидачеві.

Обов’язковою умовою для потрапляння у списки  кандидатів є володіння або  користування земельною ділянкою для с/г обробітку або/та утримання свійської худоби, птиці.

За детальнішою інформацією просимо звертатись у відділ економічного розвитку та інвестицій Жидачівської міської ради (каб307) або надіслати листа на  e-mail: zh_econom@ukr.net

Заявки на отримання гуманітарної допомоги (ваучерів) приймаються  до 5 серпня 2022 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень