A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ОБГОВОРЕННЯ ПИТАНЬ НАДАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ДОМОГОСПОДАРСТВАМ В АГРАНІЙ СФЕРІ

Дата: 18.07.2022 08:59
Кількість переглядів: 335

Фото без опису

         15 липня у Жидачівській громаді із робочою поїздкою побували: директор Львівської Агараної Палати Ігор Вуйцик, регіональна координаторка ФАО на заході України Ганна Антонюк та спеціаліст ФАО з ваучерної та грошової допомоги Дмитро Радко.

         Відбулася робоча зустріч за участі Жидачівського міського голови Володимир Левка, заступників міського голови, представників відділу економічного розвитку та інвестицій Жидачівської міської ради, старост округів громади. На зустріч також було запрошено представників внутрішньо переміщених сімей та родин учасників бойових дій для обговорення  питань надання прідтримки в межах програми реагування на надзвичайні ситуації ФАО, яка працює у Львівській області. В межах цієї програми є можливість надання гуманітарної допомоги ВПО та визначених категорій населення громади. Це гуманітарна допомога в аграрній сфері (насіння, ваучери на придбання кормів та дрібного інвертарю, тощо).

         Учасники зустрічі  мали можливість отримати більш детальну інформацію про програми продовольчої та сількогосподарської організації  ООН  (ФАО), яка реалізується у співпрації з урядом України для надання допомоги домогосподарствам, щоб вони могли продовжувати займатися сільським господарством та підтримувати продовольчу безпеку своїх сімей, громад та всієї України.

          Жидачівський міський голова Володимир Левко, підводячи підсумки робочої зустрічі, наголосив на важливості участі Жидачівської громади у цій програмі ФАО, щоб надати максимально можливу підтримку внутрішньо перереміщеним особам й тим родинам, які їх прихистили, а також сім'ям, які втратили годувальника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень