A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 11.07.2022 17:14
Кількість переглядів: 335

Фото без опису

        11 липня на засіданні виконавчого комітету Жидачівської міської ради прийнято рішення про затвердження зведеного кошторисного розрахунку об'єкта будівництва "Встановлення обладнання для подачі кисню на території КНП "Жидачівська міська лікарня" по вул. Ярослава Мудрого, 29 в м. Жидачів Львівської області (реконструкція)". Погоджено режим роботи магазину "Продукти-579" ТзОВ "АТБ-Маркет", відкриття якого в м. Жидачеві заплановано на 12.07.2022 року.

        Розглянуто питання про здійснення деяких заходів режиму воєнного стану у сфері торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями ( у тому числі пива) на території Жидачівської МТГ та прийнято рішення про заборону торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями ( у тому числі пивом) на території Жидачівської МТГ з 21.00 до 10.00, починаючи з 15.07.2022 року.

       Внесено зміни до складу опікунської ради при виконавчому комітеті міської ради. Розглянуто питання щодо опікунства над недієздатними особами та про призначення помічників недієздатних осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень