A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВЗАЄМОДІЯ У ВИРІШЕННІ ПИТАНЬ БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 29.06.2022 12:37
Кількість переглядів: 286

    Згідно рішення виконавчого комітету Жидачівської міської ради із ТОВ "Монді Пекеджінг Бегс Юкрейн" укладено договір про пайову участь підприємства  в благоустрої прилеглої території.

     Сьогодні тут триває активна робота. Передбачається належний благоустрій, створення паркрмісць, зокрема, і для водіїв з інвалідністю. Роботи виконує ТзОВ "Альтбуд" (виконроб Ігор Барнась).

      Як зауважив директор виконавчий ТОВ "Монді Пекеджінг Бегс Юкрейн" Петро Потерейко, компанія "Монді" працює у 42 країнах світу, згорнувши виробничу діяльність в країні-агресорі. Важливо, щоб і в цей непростий та тривожний час робота продовжувалась, а прилеглі території підприємств і установ були належним чином облаштовані й набували європейського вигляду.

      Слід зазначити, що взаємодія у вирішення питань благоустрою підприємства із міською радою та комунальними службами є яскравим прикладом належного утримання прилеглих територій. У цьому плані також варто відзначити й належно організовану роботу з благоустрою прилеглої території підприємством ТзОВ "Вуд Індастріс".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень