A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У СЕЛІ ВІЛЬХІВЦІ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЩАЛИСЯ ІЗ ЗАГИБЛИМ УКРАЇНСЬКИМ ВОЇНОМ ВОЛОДИМИРОМ МИЦАНОМ

Дата: 28.06.2022 17:01
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

      28 червня у с. Вільхівці Жидачівської міської територіальної громади прощалися із загиблим Українським воїном Володимиром Мицаном.

      27-28 червня у Жидачівській громаді  розпорядженням Жидачівського міського голови Володимира Левка оголошено днями скорботи за загиблим 24 червня 2022 року на Донбасі захисником України. 27 червня сотні людей у населених пунктах громади із Державним Прапором України, запаленитми лампадками і квітами зустрічали нашого Героя.

     28 червня чин поховання загиблого Українського воїна відбувся у храмі Зіслання Святого Духа, який  побудовано в с. Вільхівці завдяки матері захисника України, яка допомогла багатьом людям із різних куточків країни зцілитися, одужати й виховала сина Володимира у любові до Бога і рідного краю, який він пішов боронити від загарбників. А народився полеглий Український воїні 10 серпня 1967 року на Херсонщині. Мав золоті руки, був хорошим фахівцем будівельником, але у важкий  для рідного краю час він став захисником України. Війна забрала  у матері сина, вдовою залишилася дружина, без батька залишився син Павло, втратила дідуся онучка Софійка.

       Декан Жидачівського деканату о. Василь Юрів подякував всім небайдужим людям, які в ці спекотні дні так чисельно вшанували пам'ять Українського воїна Володимира Мицана, нагадавши, що там на передньому краї боротьби за рідну землю кожен день "спекотно", наша земля рясно скроплена кров'ю загиблих Героїв. Володимир Мицан без вагань пішов захищати рідну землю, чим заслужив собі  вічну пам'ять. Тож кожному тут на землі своїм життям потрібно заслужити шану любов'ю до рідного краю і гідним земними справами. Бойові побратими Володимира Мицана вручили рідним полеглого воїна Прапор України. Церемонію поховання захисника завершили спільним виконанням Гімну України і почесною сальвою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень