A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

26 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ МОЛОДІ

Дата: 24.06.2022 08:13
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

         Молодість - це, коли весь величезний, неймовірний світ у твоїх руках, багато можливостей і сил. Це, коли багато мрій і часу для їх здійснення. Тож необхідно сміливо, без сумнівів і зволікань йти до своєї найбільшої, найзаповітнішої мрії, адже молодість - фундамент для серйозного, складного життя.

        Ми пишаємося здобутками нашої молоді на загальноукраїнському та міжнародному рівні. Це і наші молоді чемпіони Європи і світу з важкої атлетики, футболісти, талановита молодь. Немало представників молоді громади сьогодні захищають Україну від російської агресії. Маємо завжди пам'ятати про наших молодих Героїв, які віддали своє життя у важких боях за рідну землю.

        Бажаю молоді, насамперед, мирного неба над Україною, сил та енергії будувати життя так, як Ви про це мріяли ще у дитинстві, надійних друзів, життєвого позитиву та креативних ідей. А ще - наполегливості у здобутті знань та умінь, які стануть доброю основою для досягнення життєвого успіху. Бажаю добра і щастя, віри в щасливе майбутнє України!

         З Днем молоді!

Жидачівський міський голова                     Володимир ЛЕВКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень