A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

СЕСІЯ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.06.2022 16:44
Кількість переглядів: 329

          23 червня відбулося пленарне засідання 19-ї сесії Жидачівської міської ради VIII-го скликання 2020-2025 рр.

          Відповідно до заяви, припинено депутатські повноваження депутата Жидачівської міської ради Оксани Полівчак та на основі чинного виборчого законодавства прийнято рішення про реєстрацію Шведа Андрія Ярославовича депутатом Жидачівської міської ради.

         Встановлено податки на 2023 рік: на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, для першої і другої групи платників єдиного податку, зі сплати за землю та пільг зі сплати земельного податку на території Жидачівської міської територіальної громади та розглянуто інші фінансові питання.

       Затверджено заходи цільової Програми "Харчування учнів пільгових категорій закладів загальної середньрої освіти Жидачівської міської ради у 2021-2023 рр." на 2022 рік та внесено зміни до ряду програм.

       Затверджено у новій редакції Положення про відділ культури та охорони культурної спадщини Жидачівської міської ради та статути КП "Редакція радіомовлення "Жидачів ФМ", КЗ "Жидачівська міська публічна бібліотека", КЗ "Міський будинок культури "Удеч", КЗ "Жидачівська мистецька школа".

      Прийнято рішення про передачу будівлі колишньої школи в с. Туради з балансу відділу освіти Жидачівської міської ради на баланс та оперативне управління КНП "Жидачівська міська лікарня", про організацію та проведення Громадського обговорення щодо ліквідації Межирічанської гімназії, про реорганізацію Рогізнянської гімназії - у гімназію-філію с. Рогізно Жидачівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2. Розглянуто також низку містобудівних та земельних питань. У "Різному" депутати  розглянули та підтримали звернення депутатів Стрийської міської ради "Про звернення до Ієрархів Української Греко-Католицької та Православної Церкви України щодо переходу на григоріанський календар".

       Підтримуючи ухвалення Єврокомісією історичного рішення щодо надання Україні статусу кандидата на вступ до ЄС, депутати Жидачівської міської ради підняли Прапор ЄС на площі біля адмінприміщення міської ради та розгорнули Державний Прапор України поряд із Прапором Європейського Союзу.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень