A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЖИДАЧЕВІ ВІДБУВСЯ ДРУГИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР "ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ"

Дата: 20.06.2022 11:02
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

           19 червня в м. Жидачеві на стадіоні "Авангард" відбувся другий благодійний фунбольний турнір "Все для Перемоги", в якому взяли участь команди: ФК "Прикарпаття" Івано-Франківськ, "Рух U-19" Львів, ФК "Миколаїв", ФК "Авангард" Жидачів.

           У відкриті благодійного футбольного турніру взяли участь: Жидачівський міський голова Володимир Левко та голова Стрийської районної ради Михайло Лучечко.

           Благодійний футбольний турнір відбувся у цікавій спортивній боротьбі. Кожна з команд докладала максимум зусиль та спортивної майстерності, щоб здобути перемогу. У першому поєдинку "Рух" з мінімальним рахунком 1:0 переміг "Авангард". "Прикарпаття" з рахунком 3:1 переграло ФК "Миколаїв". У матчі за третє місце ФК "Миколаїв" з рахунком 2:1 переміг господарів турніру. Цікавим був фінальний поєдинок, в якому "Прикарпаття" у першому таймі вело в рахунку 2:0, проте "Рух" за кілька хвилин до завершення матчу зумів зрівняти рахунок, а під завісу гри зумів вирвати перемогу з рахунком 3:2. Тож "Рух" Львів став переможцем турніру.

          Перший заступник міського голови Ігор Процан вручив Кубок переможцям турніру - команді "Рух". Всім учасникам благодійного футбольного турніру також вручено Грамоту Жидачівського міського голови Володимира Левка. Під час проведення турніру було організовано благодійні акції на підтримку Збройних Сил України та патріотичну культурно-мистецьку програму.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень