A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

19 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 16.06.2022 15:39
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

          Щороку, в третю неділю червня, в Україні відзначають професійне свято працівників галузі охорони здоров'я - День медичного працівника.

          Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров'я людини. Саме тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Медичні працівники беруть на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігаючи найцінніше, що є в людини - її життя. Пандемія та повномаштабна війна на українській землі ще раз нагадали нам всім про необхідність постійної уваги та підтримки розвитку галузі охорони здоров'я й ця важлива справа - серед пріоритетних завдань розвитку нашої гпромади.

           Висловлюю слова найтепліших вітань, побажань і вдячності нашим медичним працівникам, адже Ви даруєте людям найдорожче - здоров'я, віру та надію. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з'являється віра і надія на одужання і це - найголовніше. Нехай сторицею повертається до Вас добро, дароване людям. Нехай у Ваших домівках завжди панують мир і щастя та здійснюються всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!

           Зі святом Вас!

Жидачівський міський голова               Володимир ЛЕВКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень