A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ІІ-ГО БЛАГОДІЙНОГО ФУТБОЛЬНОГО ТУРНІРУ "ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ"

Дата: 15.06.2022 15:08
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

            15 червня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів робочу нараду з обговорення питань підготовки та проведення ІІ-го благодійного футбольного турніру  "Все для Перемоги".

            Футбольний турнір, який відбудеться за підтримки Жидачівської міської ради, планують провести 19 червня, о 14 год.,  у м. Жидачеві на стадіоні "Авангард". Як повідомив президент футбольного клубу "Авангард" Олег Карпінський, благодійний футбольний турнір відбудеться за участі ФК "Прикарпаття" м. Івано-Франківськ, ФК "Рух U-19" м. Львів, ФК "Миколаїв" м. Миколаїв та ФК "Авангард" м. Жидачів.

            Розглянуто основні організаційні питання підготовки та проведення заходу. Мова, зокрема, йшла про про офіційне відкриття  благодійного турніру, представлення команд, організацію збору пожертв на підтримку Збройних Сил України, забезпечення громадської безпеки та порядку під час проведення заходу.

           Заплановано провести два півфінальні матчі, гру за 3-4 місце, фінал - 1-2 місце. Матчі триватимуть два тайми по 30 хвилин. Відбудеться церемонія нагородження переможців благодійного футбольного турніру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень