A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ В СЕЛІ ЗАГУРЩИНА

Дата: 09.06.2022 10:22
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

         8 червня Жидачівський міський голова Володимир Левко та заступник міського голови Микола Хомин під час робочої поїздки в с. Загурщина ознайомилися із ходом проведення Жидачівський міським виробничим управлінням комунального господарства (начальник управління - Кухта Г. Г.) робіт із влаштування вуличного освітлення на вул. Шевченка, на якій кілька років тому в цьому невеличкому селі завершили спорудження духовної святині - церкви Покрови Пресвятої Богородиці.

         Як ми вже повідомляли, 9 лютого 2022 року керівництвом Жидачівської громади вже було вирішено одне з важливих питань для мешканців Загурщини, яке стосувалося підключення енергопостачання  новозбудованого храму. Також було заплановано вирішити питання влаштування вуличного освітлення вулиці Шевченка, яка веде до храму. 8 червня 2022 року роботи із влаштування вуличного освітлення було завершено й вже в ніч на 9 червня вул. Шевченка в с. Загурщина засяяла вогнями електричних ліхтарів.

          Слід заначити, що керівництвом Жидачівської міської територіальної громади в сьогоднішніх непростих умовах воєнного стану вдалося сконцентрувати власні можливості та зусилля для вирішення цього важливого для мешканців села питання. Варто також відзначити, що місцевий староста Андрій Швед постійно працює над розв'язанням питань, які є актуальними для мешканців сіл Бережницького старостинського округу.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень