A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У БІБЛІОТЕЦІ-ФІЛІЇ С. ТЕЙСАРІВ РАЗОМ ВІДЗНАЧИЛИ СВЯТО ДИТИНСТВА

Дата: 06.06.2022 11:29
Кількість переглядів: 196

         3 червня Жидачівський міський голова Володимир Левко побував із робочою поїздкою в с. Тейсарів, де взяв участь у заході, який відбувся у місцевій бібліотеці-філії. Тут у дружньому колі зібралися діти, батьки, внутрішньо переміщені особи з дітьми, а також гості: голова Жидачівської громади Володимир Левко, перший заступник міського голови Ігор Процан, начальник відділу культури та охорони культурної спадщини Оксана Зубрицька, директор КЗ "Жидачівська міська публічна бібліотека" Любов Янклевич, місцевий староста Богдан Матура, щоб разом відзначити свято дитинства - Міжнародний день захисту дітей.

        Свято розпочали з Божого благословення всіх присутніх отцем Михайлом, настоятелем  місцевого храму та вітального слова Жидачівського міського голови Володимира Левка. Швидко і непомітно пройшов час зустрічі. Діти порадували присутніх своїм щирим словом, дитячою допитливістю, а гуртківці дзвінкоголосою піснею. З великим задоволенням і захопленням діти розгадували загадки, грали в ігри, активно брали участь у вікторинах та конкурсах. Дивлячись на цих життєрадісних діточок дорослі також ринули разом з ними в їхній радісний світ дитинства. Зворушила всіх дитяча Молитва до Бога, благання дітей повернути їм мирне небо. Учасники заходу хвилиною мовчання пом'янули всіх загиблих, в тому числі і діточок.

       Тож бажаємо нашим дітям щасливого, безтурботного дитинства під мирним, світлим і чистим небом, щоб вони ніколи не бачили тих жахіть, які приносить війна.

        Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень