A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

В РАМКАХ ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ДІТЕЙ У ЖИДАЧЕВІ ДЛЯ НАШОГО МОЛОДОГО ПОКОЛІННЯ ОРГАНІЗУВАЛИ СПРАВЖНЄ СВЯТО

Дата: 02.06.2022 09:04
Кількість переглядів: 251

     В рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей у Жидачеві для нашого молодого покоління організували справжнє свято. Жидачівський міський голова Володимир Левко побажав нашим діткам та всім українським родинам щасливого й мирного майбутнього.

      Діти нашої громади та дітки із різних куточків України, які знайшли свій прихисток від війни у нашій громаді, разом із батьками мали можливість насолодитися змістовною концертною програмою, взяти участь у спортивних змаганнях, відвідати "Містечко професій", з цікавістю брали участь у різноманітних конкурсах, мали можливість відвідати благодійний ярмарок, взяти участь у майстер-класі з виготовлення монет.

       Лунали патріотичні пісні про Україну у виконанні зіркового гостя Олега Серафина, пісні у виконанні наших талановитих діток. Всі раділи, дітям та їхнім батькам було цікаво, вони відчували себе щасливими. Учасники заходу долучилися до збору коштів на підтримку Зброних Сил України, які сьогодні захищають всіх нас, тримають мирне небо для наших діток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень