Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВІДЕО ЗУСТРІЧ МІЖ ПАРТНЕРАМИ - ЖИДАЧІВСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ ТА УРЯДОМ МІСТА ЧЕЛЯДЗЬ

Дата: 02.06.2022 08:08
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

       1 червня відбулася чергова відео зустріч між партнерами - Жидачівською міською радою та урядом міста Челядзь, що у Польщі. Як ми вже повідомляли, днями Жидачівська громада отримала гуманітарну допомогу від Челядзі. Це технічне обладнання, медичні засоби, одяг, тощо.

       Жидачівський міський голова Володимир Левко подякував польським колегам та їхнім партнерам із Франції, які теж долучилися до цієї гуманітарної допомоги, за розуміння і підтримку в такий непростий для нашої країни час.

       Отримана допомога розподілена за видами та потребами нашим рятувальникам, медичним працівникам, комунальним службам. Частина її буде передана нашим захисникам. Медикаменти передані в КНП "Жидачівська міська лікарня", де лікуються амбулаторно та стаціонарно не тільки жителі нашої громади, але і внутрішньо переміщені особи із зони бойових дій. Польським друзям було продемонстровано відео звіт про передачу гуманітарної допомоги із словами подяки і сподівання на спільну Перемогу і майбутню зустріч від керівництва Жидачівської громади, наших рятувальників, медичних працівників та керівників комунальних служб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень