A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

1 ЧЕРВНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 31.05.2022 09:09
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

           1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей. Піклування про молоде покоління, його майбутнє - головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Зігріваючи теплом та любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього, ми виховуємо наших юних громадян, які неодмінно стануть гордістю держави.

           Одне з найбільших наших сьогоднішніх побажань - щоб наші діти дізнавалися про війну тілька із книг і ніколи не бачили жахіть і горя, які вона приносить. Тож хочеться, насамперед, сьогодні побажати, щоб небо над головою було мирним, а кожен новий день для наших дітей був добрим і щасливим, цікавим і корисним. А батькам бажаю терпіння, доброти та наполегливості у вихованні дітей.

            Бажаю кожній дитині міцної сім'ї й всього необхідного для щасливого дитинства. Нехай дитячі посмішки наповнюють наше життя, адже немає більшого щастя у світі, ніж посмішка дитини, яка відчуває любов, турботу і батьківську ласку. Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим щастям. Нехай Бог оберігає наших захисників, наші родини й дарує нашим дітям і свій Україні мирне і щасливе життя!

Жидачівський міський голова                       Володимир ЛЕВКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень