A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПРО ВИРІШЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 30.05.2022 14:42
Кількість переглядів: 283

      30 травня Жидачівський міський голова Володимир Левко під час проведення наради окреслив коло першочергових завдань структурних підрозділів, комунальних установ та підприємств громади, які стосуються наповнення бюджету та здійснення бюджетних видатків в умовах воєнного стану, вирішення актуальних питань соціально-економічного розвитку громади. Йшлося, зокрема, про підготовку до нового опалювального сезону, про організацію поточного ремонту доріг, проведення ремонту аварійних ділянок водопровідних мереж у м. Жидачеві, капітальний ремонт фасаду КУ "Жидачівська міська публічна бібліотека" та фасаду поліклінічного відділення КНП "Жидачівська міська лікарня", проведення робіт з каналізування житлового масиву "За переїздом".

       Для ефективного вирішення постпавлених завдань необхідно проаналізувати ситуацію та вийти на очікуване виконання бюджету, скоординувати роботу усіх підрозділів, комунальних установ та підприємств громади, з врахуванням сьогоднішніх законодавчих вимог фінансування бюджетних видатків.

       Окреслено також основні завдання організації роботи уставнов культури, соціального захисту, медичної сфери, формування мережі закладів освіти. Очільник громади акцентував увагу на пріоритетності вирішення питань соціального захисту родин захисників України, внутрішньо переміщених осіб та соціально-правового захисту дітей.

       Обговорено також питання використання потенційних можливостей реалізації міжнародних проєктів. Міський голова інформував про те, що 27 травня громада отримала черговий гуманітарний вантаж від наших польських партнерів із м. Челядзь.. Громада отримала все найнеобхідніше, з чим звернулася до польських друзів.

      Жидачівський міський голова Володимир Левко подякував керівництву та всій громаді м. Челядзь за солідарність і підтримку, які сьогодні є так важливими для Жидачівської громади і всієї України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень