A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЖИДАЧЕВІ, В РІДНІЙ ШКОЛІ БОГДАНА І ВОЛОДИМИРА ГОЗИ, ВІДБУЛАСЯ ТЕПЛА І ЗВОРУШЛИВА ЗУСТРІЧ ІЗ ЧЕМПІОНАМИ СВІТОВИХ І ЄВРОПЕЙСЬКИХ ЗМАГАНЬ З ВАЖКОЇ АТЛЕТИКИ ТА ЇХНІМИ ТРЕНЕРАМИ

Дата: 27.05.2022 17:07
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

        27 травня у м. Жидачеві, у рідній школі Богдана і Володимира Гози,  відбулася тепла і зворушлива зустріч із нашими чемпіонами з важкої атлетики, переможцями європейських і світовах змагань та їхніми тренерами Андрієм та Володимиром Гентошем.

        Наших переможців вітали: вихованці та вчителі школи, Жидачівський міський голова Володимир Левко, директор школи Оксана Мальцева, Михайло Титикало, Ігор Костирко, які підтримали розвиток важкої атлетики у Жидачеві.

        З ініціативи керівництва Жидачівської міської громади створено фільм про шлях до успіху наших важкоатлетів. Спортсмени, їхні батьки, вчителі і тренери розповіли про непростий шлях до перемоги. Головне вірити в успіх та наполегливо працювати, докладати зусиль й вірити в Перемогу.

        Жидачівський міський голова Володимир Левко привітав  спортсменів та їхніх тренерів із вагомими здобутками, подякував батькам, вчителям за виховання чемпіонів й всім, хто долучився до їхніх успіхів на світовій арені. Нашого чемпіона світу Богдана Гозу та його тренерів Андрія і Володимира Гентоша рішенням виконавчого комітету Жидачівської міської ради відзначено премією - одноразовими грошовими винагородами за визначні досягнення у спорті міжнародного класу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень