A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ОБГОВОРЕННЯ ПИТАНЬ ЗАВЕРШЕННЯ БУДІВНИЦТВА "АТБ-МАРКЕТУ"

Дата: 26.05.2022 16:42
Кількість переглядів: 524

       26 травня Жидачівський міський голова  Володимир Левко ознайомився із ходом будівництва в м. Жидачеві магазину продовольчих і непродовольчих товарів "АТБ-маркет".

       Очільник громади провів робочу зустріч із представником по комунікаціях компанії "АТБ" Юрієм Старовецьким та інженером будівництва Сергієм Гордєєвим. Обговорено актуальні питання завершення будівництва, облаштування інженерних споруд, водовідведення, благоустрою території, організації паркування автомобілів, освітлення території та ряд інших питань. У робочій зустрічі також взяли участь: радник міського голови Ярослав Гаврильчук та начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Жидачівської міської ради Леся Шумельда.

       Міський голова цікавився яким був вплив військових дій на діяльність компанії та хід будівництва "АТБ-маркету" в м. Жидачеві. Юрій Старовецький запевнив, що в компанії налаштовані вже в середині липня завершити будівництво та відкрити "АТБ-маркет".

      Крім "АТБ-маркету" тут працюватиме також магазин побутових товарів "ProStor" та магазин торгової мережі "Галицька свіжина". Після завершення будівництва цих об'єктів буде створено близько 50 нових робочих місць.

      Володимир Левко зазначив, що міська влада зацікавлена в реалізації інвестиційних проєктів, які сприятимуть покращенню обслуговування мешканців громади. Депутатським корпусом міської ради та виконавчим комітетом ще на початковому етапі реалізації цього проєкту конструктивно вирішувались всі важливі питання. В такому ж руслі робота продовжуватиметься й надалі, щоб сприяти успішному завершенню будівництва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень