A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЖИДАЧЕВІ НА БЛАГОДІЙНИХ КОНЦЕРТАХ ЗІБРАЛИ БЛИЗЬКО 20 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ НА ПІДТРИМКУ НАШИХ ГЕРОЇВ

Дата: 24.05.2022 09:51
Кількість переглядів: 487

          Наші захисники на фронтах російсько-української війни, а небайдужі мешканці Жидачівської громади своєю волонтерською та благодійною підтримкою Українських воїнів разом працюють на нашу спільну Перемогу.

          У м. Жидачеві в рамках відзначення Дня Героїв організували два благодійні концерти на підтримку Збройних Сил України. Колектив Жидачівської мистецької школи підготував благодійну концертну програму "Герої не вмирають". Під час проведення благодійного заходу зібрано 7656 грн та передано на лікування нашого воїна Івана Думана. Під час благодійного концерту "Музика заради життя", який було організовано волонтерською спільнотою громади 22 травня на літній сцені Жидачівського міського Будинку культури "Удеч", зібрано 11850 грн та 20 злотих. Ці кошти також передано рідним нашого захисника. Загальна сума коштів, зібраних під час проведення двох благодійних концертів, які було організовано у м. Жидачеві в рамках відзначення Дня Героїв, склала 19506 грн та 20 злотих. Дещо раніше ще двоє небайдужих людей передали на лікування нашого воїна по 50 євро.

          Організатори благодійних заходів дякують всім небайдужим мешканцям Жидачівської громади за підтримку наших Героїв. Разом ми сила!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень