A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДОПОВІДНА ЗАПИСКА про результати громадського обговорення ДПТ проєкту для визначення планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки на вул. Шашкевича в с.Вільхівці

Дата: 23.05.2022 09:47
Кількість переглядів: 225

ЖИДАЧІВСЬКОМУ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ

Володимиру ЛЕВКУ

ДОПОВІДНА ЗАПИСКА

про результати громадського обговорення

детального плану території проєкту для визначення планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки з розміщенням та обслуговуванням індивідуального житлового будинку садибного типу з господарськими будівлями та спорудами на вул.Шашкевича в с.Вільхівці, Стрийського району Львівської області

(надалі -містобудівна документація  або ДПТ) 

 

Відповідно до статтей 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»,  Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Положення про порядок проведення на території Жидачівської міської територіальної громади громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації, затвердженого рішенням Жидачівської міської ради від 25.03.2021 р. № 211, на виконання розпорядження міського розпорядження міського голови від 17.01.2022 р. № 2-АГ) «Про призначення особи, яка забезпечує у Жидачівській міській раді роботу з розгляду пропозицій громадськості під час розроблення містобудівної документації – генеральних планів, детальних планів територій на території Жидачівської міської територіальної громади у 2022 році» доводжу до Вашого відома інформацію про результати громадського обговорення до детального плану території для визначення планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки з розміщенням та обслуговуванням індивідуального житлового будинку садибного типу з господарськими будівлями та спорудами на вул.Шашкевича, в с.Вільхівці, Стрийського району Львівської області.

Проєктом містобудівної документації дано оцінку існуючій ситуації: стану навколишнього середовища, використання території та планувальних обмежень, проведено розподіл за функціональним використанням, окреслено основні принципи планувально-просторової організації території, надані пропозиції щодо встановлення режиму забудови територій, передбачених для перспективної містобудівної діяльності, вулично-дорожньої мережі, транспортного обслуговування, інженерного забезпечення, благоустрою та озеленення території.

Земельна ділянка на яку розробляється ДПТ перебуває у користуванні Мельнишина В.Б., знаходиться в південо-східній частині с. Вільхівці, в кварталі малоповерхової індивідуальної садибної забудови.  Відповідно до генплану села дана земельна ділянка знаходиться в межах населеного пункту с. Вільхівці і належить до земель житлової та громадської забудови.

Розроблений проєкт містобудівної документації згідно Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» є проектом документу державного планування місцевого рівня. Відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» об»єкт опрацювання не входить до переліку об»єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля, на безпечність життєдіяльності людей та їхнього здоров»я. Зважаючи на це проект детального плану території не підлягає стратегічній екологічній оцінці.

Підстава розроблення детального плану території – рішення Жидачівської міської ради від 28.10.2021 №989 «Про надання дозволу на розроблення детального плану  території в селі Вільхівці  вул.Шашкевича»

Замовник проєкту ДПТ - виконавчий комітет Жидачівської міської ради.

Розробник проєкту ДПТ - ОП Львівське обласне проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро Жидачівський відділ.

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації було оприлюднене на офіційному сайті Жидачівської міської ради 14.04.2022 р. та друкованих засобах масової інформації: в часописі «Новий час», 14.04.2022 №14 (копії підтверджуючих документів щодо оприлюднення додаються).

Станом на 13 травня 2022р. включно (закінчення терміну подачі пропозицій і зауважень, про що вказано в повідомленні про оприлюднення проекту ДПТ ( 30 днів з дня оприлюднення ДПТ) пропозиції та зауваження до проекту ДПТ у Жидачівську міську раду не надходили.

За відсутності письмових зауважень і пропозицій громадськості протягом зазначеного терміну пропоную розглянути проєкт детального плану території для визначення планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки з розміщенням та обслуговуванням індивідуального житлового будинку  садибного типу з господарськими будівлями та спорудами на вул.Шашкевича в с.Вільхівці, Стрийського району Львівської області на засіданні виконавчого комітету міської ради, а після погодження подати на затвердження Жидачівській міській раді.

 

 

 

Особа, яка забезпечує в Жидачівській міській раді

роботу з розгляду пропозицій громадськості

під час розроблення проекту ДПТ, начальник відділу

містобудування, архітектури та земельних відносин

                                                                                                                                      Л.В.Людкевич

 

16 травня 2022 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень