A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

КОЛЕКТИВ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ШКОЛИ В РАМКАХ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ГЕРОЇВ ПРЕДСТАВИВ БЛАГОДІЙНУ КОНЦЕРТНУ ПРОГРАМУ "ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ"

Дата: 23.05.2022 09:09
Кількість переглядів: 309

       Свято Героїв необхідно відзначати на державному рівні, - на цьому наголосив Жидачівський міський голова Володимир Левко під час виступу на урочитстостях та благодійному концерті "Герої не вмирають", які відбулися 22 травня в Жидачівській мистецькій школі в рамках відзначення Дня Героїв.

       Вшанування Героїв розпочали спільним виконанням Гімну України та хвилиною мовчання на вшанування пам'яті всіх тих, хто віддав своє життя за Україну, за її свободу.

       Очільник громади розповів про те, що кілька сотень мешканців населених пунктів громади стали на захист рідної землі. Один із представників Жидачівщини Тарас Матвіїв став Героєм України. Необхідно завжди пам'ятати про всіх наших Героїв, які віддали своє життя, захищаючи рідну землю від російських окупантів. А кожен на своєму місці сумлінною працею має наближати нашу спільну Перемогу.

      Присутні на багодійному концерті не без хвилювання слухали поетичні рядки матері Героя України Тараса Матвіїва - Валентини Матвіїв. Колективом Жидачівської мистецької школи було представлено змістовну концертну програму, яка зворушила та не залишила байдужими усіх присутніх. Благодійний концерт завершили спільним виконанням Духовного Гімну єднання усіх українців "Боже Великий, Єдиний..."

      Учасники урочистостей долучилися до збору благодійних коштів на підтримку наших Героїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень