A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

МИСТЕЦЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ВЕРНІСАЖ "НИТКАМИ ВИШИТА ЛЮБОВ"

Дата: 20.05.2022 08:04
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

      19 травня Жидачівська громада відзначала День вишиванки. Різноманітні, яскраві та зворушливі заходи відбулися в усіх населених пунктах громади. У м. Жидачеві, на площі біля міської публічної бібліотеки, організували мистецький благодійний вернісаж "Нитками вишита любов".  Проведення цього заходу згуртувало громаду міста та наших співвітчизників, які через війну змушені покинути свої домівки.

       Представники мистецьких колективів прославляли українську вишивку танцем, піснею, поетичними рядками. "Ой у лузі червона калина" для учасників мистецького вернісажу виконали талановиті дітки із м. Дніпра. Всі учасники заходу дружно їх підтримали. Усі охочі мали можливість побувати у кімнаті стародавньої вишивки Жидачівщини, яка знаходиться у музеї історії та мистецтва Жидачівської землі. Також бажаючі могли навчитись азів вишивання та мережива на майстер-класі. Були представлені вишивки, які з любов'ю вишивали майстрині нашого регіону. Деякі вишиті вироби та національні аксесуари учасники заходу придбали для себе, а кошти будуть передані на потреби ЗСУ.

         Організатори мистецького вернісажу дякують благодійникам, волонтерам, усім добрим людям, які долучилися до збору коштів для наших захисників, для нашої спільної Перемоги.

       Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень