A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

РОБОЧА ПОЇЗДКА У НАСЕЛЕНІ ПУКТИ ЗАРІЧАНСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 19.05.2022 16:30
Кількість переглядів: 262

       19 травня Жидачівський міський голова Володимир Левко та заступник міського голови Микола Хомин в ході робочої поїздки у населені пункти Зарічанського старостинського округу ознайомилися із  виробничою діяльністю ФГ "Межиріччя". Спілкувалися із керівником фермерського господарства Романом Лозинським, який розповів про організацію весняно-польових робіт, сільгоспугіддя тут складають 450 гектарів. Фермерське господарство вже працює понад 15 років й спеціалізується на вирощуванні ВРХ (понад 400 голів) молочного напрямку.

       Міський голова також ознайомився із виробничою діяльністю ТзОВ "Пакувальна компанія "Сидор", спілкувався із керівництвом та працівниками підприємства. Очільник громади цікавився як працює підприємство в умовах воєнного стану, чи виникають труднощі із виробництвом та реалізацією продукції, виплатою заробітної плати, які подальші перспективні напрямки виробничої діяльності.

       Слід зауважити, що на підприємстві зуміли подолати певні труднощі, які виникли у перші дні початку бойових дій, зуміли налагодити виробничий процес. Продукція компанії постачається вітчизняним та зарубіжним споживачам. У людей є робота, здійснюються платежі до бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень