Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СІМ'Ї ВІДЗНАЧИЛИ У С. ВІЛЬХІВЦІ

Дата: 18.05.2022 11:36
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

      17 травня  у с. Вільхівці, в приміщені бібліотеки-філії, зібралися великою дружньою родиною місцеві жителі, сім'ї з території де ведуться бойові дії, а також гості: Жидачівський міський голова Володимир Левко, перший заступник міського голови Ігор Процан, начальник відділу культури та охорони культурної спадщини Жидачівської міської ради Оксана Зубрицька, директор КЗ "Жидачівська міська публічна бібліотека" Любов Янклевич, місцевий староста Богдан Матура, щоб відзначити Міжнародний день сім'ї.

      З вітальним словом до присутніх звернулися: Жидачівський міський голова Володмир Левко та директор Жидачівської міської публічної бібліотеки Любов Янклевич.  В ході проведення заходу  прозвучали пісні у виконанні гуртківців місцевого Народного дому, неймовірні емоції викликало казкове дійство під час проведення свята українського родини "Моя родина - це вся Україна". І справді, все вийшло по сімейному щиро і тепло.

       У це світле мирне за своєю суттю свято не змогли оминути тему війни, адже наші сім'ї не можуть у повній мірі бути щасливими, поки гинуть наші захисники, а також мирні жителі та діти. Звучали поетичні рядки про війну,  про підтримку наших захисників, які створила талановита жителька села Романна Вітяк. Всім учасникам заходу діти подарували вітальні листівки, які виготовили власноруч у місцевій творчій лабораторії. Після свята усі присутні мали можливість поспілкуватися, обмінатися думками, враженнями та поділитися планами на майбутнє.

       Тож хай кожен день, кожну хвилину Божа  Матір береже кожну родину і нашу Україну!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень