Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР "ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ"

Дата: 16.05.2022 11:33
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

         15 травня в м. Жидачеві, на стадіоні "Авангард", за підтримки Жидачівської міської ради, відбувся благодійний футбольний турнір "Все для Перемоги", в якому взяли участь команди: "Карпати" Львів, "Скала" Стрий, "Авангард" Жидачів та футболісти Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного м. Київ.

         Жидачівський міський голова Володимир Левко, відкриваючи турнір, наголосив на важливості підтримки наших захисників. Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам'ять усіх тих, хто віддав своє життя за Україну, за її свободу.

       Міський голова привітав  почесних гостей благодійного турніру: чемпіона та рекордсмена світу з важкої атлетики Богдана Гозу та його тренерів Андрія та Володимира Гентошів, які прославляють Жидачів і всю Україну своїми здобутками. Очільник громади також висловив слова вдячності матері Володимира та Богдана Гози за виховання синів, якими пишається громада і вся Україна.

        Основні підсумки благодійного футбольного турніру: перемога в фінальному матчі ФК "Карпати" Львів, більше сорока тисяч гривень зібраних коштів на підтримку Збройних Сил України. А ще неповторна й зворушлива атмосфера благодійного футбольного турніру, який став ще однією важливою подією в житті громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень