A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВІТАЮ З ПЕРЕМОГОЮ НА ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ

Дата: 10.05.2022 10:35
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

        9 травня 2022 року стане для Жидачева, для Жидачівської громади та всієї України днем, який назавжди увійде в історію та вселятиме надію й віру в нашу майбутню спільну перемогу.

        Саме цього дня своїм неймовірним виступом на чемпіонаті світу в Греції важкоатлет з Жидачева Богдан Гоза заслужено здобув три золоті медалі та встановив світовий рекорд. Вихованець Жидачівської школи важкої атлетики не залишив суперникам жодного шансу на перемогу і з впевненістю виборов абсолютну пепемогу на чемпіонаті світу серед юніорів - золото в ривку, золото в поштовху і золото в сумі двоборства. В другому підході у ривку Богдан втановив світовий рекорд, зафіксувавши штангу вагою 191 кг, а втретьому перевершив свій результат - 195 кг - саме такий тепер світовий рекорд серед юніорів у ваговій категорії до 109 кг.

         В поштовху наш талановитий богатир зафіксував штангу вагою 215 кг і з сумою двоборства 410 кг став абсолютним чемпіоном світу серед юніонірів до 109 кг.

         9 травня ми всі, затамувавши подих, слідкували за перебігом виступу нашого спортсмена. А після впевненої перемоги Богдана Гози було важко стримати емоції, хвилювання, радість і почуття гордості за цей неймовірний успіх, який додає сил і впевненості тисячам, мільйонам українців, які сьогодні проходять важкі випробування війною та єднають свої зусилля для нашої спільної перемоги.

         Щиро вітаю нашого важкоатлета Богдана Гозу і його тренерів Андрія та Володимира Гентоша  із цим вагомим здобутком, який став результатом наполегливої спільної праці. Бажаю нових яскравих перемог! Так тримати!

         Слава Україні! Героям Слава!

   Жидачівський міський голова                       Володимир ЛЕВКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень