A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 27.04.2022 13:48
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

      27 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Жидачівської міської ради.

      Перед початком розгляду основних питань порядку денного Жидачівський міський голова Володимир Левко інформував учасників засідання про те, що на виконання рішення виконавчого комітету  Жидачівської міської ради від 11 квітня 2022 року "Про здійснення деяких заходів воєнного стану у сфері заміни надмогильних споруд на братських могилах в м. Жидачеві", розпочато реконструкцію надмогильних споруд на братській могилі в м. Жидачеві. Роботи триватимуть близько двох тижнів й вже у травні їх планують завершити. "Те, плануємо, спокійно, крок за кроком робимо", - зазначив міський голова.

       На засіданні виконавчого комітету розглянуто питання про організацію громадських робіт на підприємствах, установах, організаціях Жидачівської МТГ на 2022 рік. На ці потреби із бюджету громади буде виділено 65 тис. грн.

       Затверджено також Інструкцію про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію. Розглянуто також ряд інших питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень